Strategies for the reduction of sugar in food products Capítulo de livro Livro uri icon

autores

  • Teixeira, José
  • Claúdia Nunes
  • Gomes, Ana
  • Bourbon, Ana I.
  • Claudia Sanchez
  • Gonçalves, Daniela Alexandra
  • Peixoto, Ana Rita
  • Castelo-Branco, Diogo
  • Silva, Ana Sanches
  • Diogo Figueira
  • Tasso, A.
  • Tasso, Ana
  • Almeida, C
  • Almeida, Carina
  • Coelho, Elisabete
  • Clarisse Salomé Nobre Gonçalves
  • Céline S. Gonçalves
  • Nobre, Clarisse
  • Aksoy-Aksel, A.
  • Ana Gomes
  • et al
  • Teixeira, J. A.
  • Castro, Lorenzo Miguel Pastrana
  • Coimbra, M.A.
  • Manuela E. Pintado
  • Cerqueira, M.
  • Fucinos, Pablo
  • PAULA CRISTINA FERNANDES TEIXEIRA
  • Fernandes, Pedro A. R.
  • Ana I. Bourbon
  • Vitor D. Alves
  • Peixoto, A.R.
  • Ana Sanches Silva

data de publicação

  • 2022