publicações selecionadas
-
artigo académico
- The Effect of Different Drying Processes on Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activity of Brassica Spp. Cultivars from Northern Atlantic Portugal. Chemical Engineering Transactions. 2019
- Food innovation and entrepreneurship in higher education: a case study. International Journal of Food Studies. 2015
- Training requirements for agro-food industry in Portugal. International Journal of Food Studies. 2015
-
artigo de conferência
-
documento
- Efeito do tempo de secagem nas propriedades físico-químicas de pepino (Cucumis sativus) e curgete (Cucurbita pepo L.) 2019
- Effect of ingredients on the physicochemical characteristics of gluten-free bread. 2019
- Internovamarket-Food: Follow-up of the process of innovation and development in food industry with consumers¿ acceptance assessment 2019
- Physicochemical characteristics of oven regenerated rissol without pre-frying, consumer acceptability and comparison with the traditional deep-fried. 2018
- Estudo de desenvolvimento de novos produtos do mar para fins alimentares. Parte I - Macroalgas e MicroalgasTrabalho 3: Estudo do efeito do pH e da pasteurização na cor de soluções tamponadas de Chlorella vulgaris, de soluções aromatizadas com Spirulina spp. e de soluções aromatizadas com uma mistura de Chlorella vulgaris e Spirulina spp. 2016